Българската авиационна асоциация излезе с писмо, в което категорично изразяваме

...
Българската авиационна асоциация излезе с писмо, в което категорично изразяваме
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната се изказа за скандала с пилотите

Българската авиационна асоциация излезе с писмо, в което изрично показваме нашето мнение за случилото се в базата ни в „ Граф игнатиево ”. Ние считаме, че това  е един обезпокоителен сигнал за години дълготрайно време без да се подчертава на проблемите в защитата, съобщи някогашният пълководец на авиационна база „ Габровница ” Ангел Георгиев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ”.
„ Авиацията е въплъщение на непрекъснатия блян на индивида да се развива и да лети, по тази причина тя търпи непрестанно развиване. Основното е индивидът в системата човек-самолет. Ако технологиите имат справедлив път на рационализиране, то хората нямат биологично развиване. Българските водачи минават през нескончаем тест, който включва интелектуалното и физическо положение както и медицински тест. Всеки, който е в авиацията знае, че там служат единствено извънредно интелигентни младежи, които са огромни родолюбци и те в никакъв случай няма да злоупотребят със своите идеали”, безапелационен беше той.

По негово мнение всички от българската войска са длъжни да следват Румен Радев, тъй като той е нашият главнокомандващ.

„ На водачите би трябвало да се извинят тези, които не познават естеството и детайлите на работата им. Ние приветстваме отношението на Красимир Каракачанов към всички проблеми, които са насъбрани в системата на защитата. Той поставя старания да бъдат позволени, само че това не става с един замах”, сподели още полковник Георгиев.

Относно думите на Валери Симеонов, че случилото се е държавна измяна, той съобщи:

„ Всеки носи отговорност за класификациите, които употребява. Не би трябвало да отделяме внимание на хора, които би трябвало да знаят доста повече за авиацията. Ние освен документално сме заявили, само че и сме съобщи, че заставаме компактно зад нашите летци”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР