Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в

...
Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на заведенията в
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ: Продължаваме да искаме отваряне на ресторантите на 1 февруари и на барове и дискотеки на 1 март


Българската асоциация на заведенията ( БАЗ ) и Сдружението на заведенията в България ( СЗБ ) благодарят на всички близо 10 000 представители на засегнатите бизнеси, които поддържаха днешния ни протест-концерт. Това се споделя в позиция на двете организации, публикувана след днешната проява в „ Триъгълника на властта “.

Ето какво още споделят от БАЗ и СЗБ :

Въпреки тежките метеорологични условия, вчерашните провокации и опита на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) да провалят митинг а, голям брой наши съидейници не се поколебаха да пътуват до София от цялата страна. Всички дружно показахме, че браншът ни е единен и отстояваме дружно правото си на труд.

Ние сме гневни от обстоятелството, че сме дискриминирани, само че това не ни попречи да бъдем положителни. И имаме вяра, че показахме същинското лице на бизнесмените и чиновниците в нашия бранш - интелигентни и можещи жители на Република България, които желаят да се трудят и заплащат налозите си точно тук!

Използваме случая да благодарим и на всички партньорски организации, които ни поддържаха. Вашата помощ е скъпа за нас и ние няма да я забравим, когато вие имате потребност дружеско рамо.

За нас беше чест да бъдем дружно на площада!

И още веднъж подсещаме, че нашите претенции са заведения за хранене те да отворят на 1 февруари, а нощните заведения на 1 март, като в това време настояваме да бъдат изплатени всички контрактувани с държавните институции обезщетения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР