Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) стартира днес тринадесетото поред

...
Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) стартира днес тринадесетото поред
Коментари Харесай

BAPRA Bright Awards 2023 добавя нови категории за компании и агенции

Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА) започва през днешния ден тринадесетото подред издание на авторитетния конкурс за достижения в връзките BAPRA Bright Awards. Кандидатстването ще продължи до 2 април 2023 година, а церемонията за награждаване ще се организира на 11 май в Hyatt Regency Sofia.

Тази година са добавени и няколко нови конкурсни категории, отразяващи модерни трендове в връзките. Това са „ ESG информационна акция или план “, „ Комуникационна акция за обучение и професионално развиване “ и „ Инициатива за основаване на ангажираност за вътрешни или външни публики “ и в тях ще могат да аплайват както организации, по този начин и компании. Към огромните награди за „ Кампания на годината “ и „ Агенция на годината “ се включва и категорията „ Изгряваща звезда “ – за млади гении в организациите.

„ Посвещаваме състезанието тази година на истината, по този начин нужна ни сега в този комплициран дезинформационен свят. С мотото „ В светлината на истината “ насочваме обръщение към цялата ни общественост, към целия информационен бизнес, че ще продължаваме да издигаме на фундамент честната и виновна връзка “, съобщи ръководителят на БАПРА доктор Александър Христов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР