Българскат национална телевизия (БНТ) ще предложи общо 200 часа ефирно

...
Българскат национална телевизия (БНТ) ще предложи общо 200 часа ефирно
Коментари Харесай

БНТ ще предложи на зрителите 200 часа ефирно време по време на Мондиала в Катар

Българскат национална телевизия (БНТ) ще предложи общо 200 часа ефирно време на феновете по време на Световното състезание по футбол в Катар, което ще се организира сред 20 ноември и 18 декември.

В предаването " Арена спорт " ръководителят на дирекция " Спорт " Ивайло Ангелов описа още малко за това какво ще могат да видят феновете в каналите на Българска национална телевизия.

" Очакват ни 34 мача директно в ефира на Българска национална телевизия, като 30 от тях ще бъде само по нашите канали, до момента в който останалите 4 ще бъдат и в ефира на Нова Броудкастинг Груп. Още 30 мача ще бъдат излъчени на запис, само че ще могат да бъдат следени директно на нашия уебсайт bntnews.bg.sport Подготвили сме, несъмнено, и други излъчвания, тъй че ще имаме общо 200 часа ефир в продължение на 28 дни. Българска национална телевизия по традиция ще заложи на футболния разбор в студията, само че също по този начин ще разтеглим обсега на нашите фенове. Всеки ден централния ни мач за деня ще има място за Андреа Банда Банда, която ще направи мост сред ефирната публика и феновете в обществените мрежи. Не очаквайте да чуете от нея някакъв футболен разбор, само че пък от нея ще разберете най-интересните и цветни неща, които биха били забавни на онази част от почитателите, които гледат на Световното състезание като един феномен ", съобщи Ангелов.



Коментаторът на мача на откриването сред Катар и Еквадор Стефан Георгиев пък разкри малко повече неща към дуела, с който ще бъде даден старт на Мондиал идната неделя (20 ноември).

" Вълнението е обвързвано с този един месец, който всички ние ще изживеем дружно. Няма по какъв начин тази еуфория да не ни завладее и нас публицистите, които ще бъдем на мястото на събитието или тук в София. Церемонията по откриването ще бъде малко по-дълга от нормалното и ще започва в 16.45 часа българско време и ще продължи до 17.15 часа. Първият съдийски сигнал пък ще бъде даден в 18.00 часа българско време. Аурата на мача на откриването го трансформира в един от най-важните дуели на шампионата даже и тимовете да не са толкоз атрактивни ", уверен е той.

" Това ще бъде най-компактното международно състезание в съвременни времена. За към час и половина ще може да се стигне от най-южно разположения стадион " Ал Жануб " до най-северно разположения стадион " Ал Бейт ", който ще одобри и мача на откриването. Разликата сред двете уреди е 70 км ", описа още Бюлент Мюмюнов, който пък ще бъде един от двамата ни кореспонденти на място.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР