Българска партия допуска антисемитски колаж в официалната си група в

...
Българска партия допуска антисемитски колаж в официалната си група в
Коментари Харесай

Ред е на прокуратурата да си свърши работата

Българска партия позволява антисемитски колаж в формалната си група в обществените мрежи. За да се стигне до този миг, институциите в България са спали с години, до момента в който разнообразни прояви на непоносимост са набирали скорост, необезпокоявани.

Не става дума просто за картинка в Телеграм. Антисемитизмът е неприемлив за депутати в парламент на демократична европейска страна. Всяка демонстрация на антисемитска идеология би трябвало да бъде посрещана с безспорна непоносимост, както от институциите, по този начин и от обществото ни.

Наглостта на “ВъZраждане ” в отговор на декларацията от “Шалом ” след антисемитския колаж демонстрира, че скрити зад депутатския си имунитет едни хора считат, че могат да сеят ненавист и да възраждат безнаказано една незаконна идеология.

Ред е на прокуратурата да си свърши работата, с цел да не се окаже, че имаме не просто “ВъZраждане ”, а възобновление на антисемитизма.

----

Текстът е от на създателя, откъдето го препечатваме.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР