Българска федерация Волейбол е на път да приеме рекорден бюджет.

...
Българска федерация Волейбол е на път да приеме рекорден бюджет.
Коментари Харесай

Федерацията по волейбол ще приема рекорден бюджет на Общото събрание

Българска федерация Волейбол е на път да одобри рекорден бюджет. Това разгласи президентът ѝ Любомир Ганев пред формалния уебсайт на централата. Новият бюджет ще бъде гласуван по време на Общото заседание, което е планувано за петък, 24 март. То ще се организира в зала „ Витоша “ на парк хотел Витоша от 10:00 ч.

В петък ще бъде определен и нов състав на Управителния съвет на федерацията, като броят на членовете ще бъде понижен от 25 на 17 души. Освен това, ще бъдат гласувани промени в устава, а измежду предложенията е и снежният волейбол да бъде признат като формален спорт.  Припомняме, че през уикенда у нас се организира историческо първо Балканско състезание по снежен волейбол.

„ Няма да разясня работата на сътрудниците, с които съм работил в последните три години. Техните резултати са видни за клубовете, които ще гласоподават. – разяснява Ганев във връзка кандидатурите за нов УС. Във федерацията са постъпили 28 такива. – Искам да кажа, че в подадените кандидатури усещане прави желанието на потвърдили се във волейбола хора да бъдат част от управлението на федерацията. Такива са Александър Иванов от Хебър и Александър Маджуров от Деа – двама президенти и същински волейболни специалисти. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР