Българска делегация заминава за Съединените щати за начало на преговорите

...
Българска делегация заминава за Съединените щати за начало на преговорите
Коментари Харесай

Българска делегация заминава за САЩ за преговори за новия изтребител

Българска делегация отпътува за Съединените щати за начало на договарянията по придобиване на нов вид военен аероплан за Българската войска.

 © БГНЕС
Начело й застава зам.-министърът на защитата Атанас Запрянов, придружаван от специалисти от военновъздушните сили и от министерствата на финансите и стопанската система.

В началото на годината Народното събрание разпореди на Министерски съвет да стартира договаряния за придобиване на нови изтребители F-16 с американската страна. Сега делегацията ще би трябвало да разиска параметрите по договорката и да се опита да контракти разсрочено заплащане за самолетите.

България ще предложи на Съединени американски щати и основаването на център за образование на водачи в Долна Митрополия.
 Атанас Запрянов ще води делегацията за договарянията за пазаруване на F-16 Атанас Запрянов ще води делегацията за договарянията за пазаруване на F-16
Заместник-министърът на защитата Атанас Запрянов ще води българската делегация, която отпътува на 7 май за Вашингтон, с цел да договаря за придобиванет...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР