Българска банка за развитие АД има нов председател на Управителния

...
Българска банка за развитие АД има нов председател на Управителния
Коментари Харесай

Отново рокада по върховете: Българската банка за развитие с нов началник

" Българска банка за развиване " АД има нов ръководител на Управителния съвет и изпълнителен шеф, оповестиха от кредитната институция.

Марияна Петкова е с над 28-годишен интернационален опит в банковата система. От 2006 до 2021 година тя е отпред на " Прокредит Банк ", като е била изпълнителен шеф и член на Управителния съвет в банката в България и заместител основен изпълнителен шеф и основен изпълнителен шеф на " Прокредит банк " в Румъния. Високо оценени са мениджърските й умения за усъвършенстване на банковите разноски и построяването на постоянна и качествена потребителска база в сегмента " Малки и междинни предприятия “.

Досегашните изпълнителни шефове на Българската банка за развиване - Владимир Георгиев и Живко Тодоров, ще поемат нови професионални провокации отвън банката.

За Владимир Георгиев стана ясно, че става пълномощник на УМБАЛ " Александровска ". Той ще се включи в ръководството на болничното заведение взаимно с изпълнителния й шеф доктор Атанас Атанасов. Причината са насъбраните просрочени отговорности в размер на 38 млн. лв. към май 2022 година, оповестиха от Александровска болница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР