Българска асоциация Биопродукти /БАБ/ ще проведе семинар под мотото „Биопродуктите

...
Българска асоциация Биопродукти /БАБ/ ще проведе семинар под мотото „Биопродуктите
Коментари Харесай

Биопродуктите – доверието е важно!

Българска асоциация Биопродукти /БАБ/ ще организира семинар под мотото „ Биопродуктите - доверието е значимо " в зала „ Пирин " на Интер Експо Център /ИЕЦ/ на 7 ноември от 10 ч., на който ще се разискват витално значими за биопроизводството въпроси.
На семинара, дружно с специалисти от МЗХГ и ДФЗ ще бъдат разисквани измененията в Наредба №4 за използване на мярка 11 „ Биологично земеделие ", както и идните промени в Наредба № 5 за използване на разпоредбите на биологично произвеждане.
В зала „ Пирин " ще участват и всички, професионално ангажирани по тематиката - биопроизводители, биотърговци, както и сертифициращи компании в бранша.
Семинарът ще е под патронажа на зам-министър Чавдар Маринов, а присъединяване в полемиките с биоземеделците ще вземат Слави Кралев, Лидия Чакръкчиева и Лилия Емилова от земеделското министерство, както и Христо Вълов от ДФЗ.
За поредна година БАБ взе участие в ревюто „ Интерфуд & дринк " в ИЕЦ, което тази година е от 6 до 9 ноември. Асоциацията кани всички публицисти на щанда си БИОЗОНА, където да опитат биологични плодове и зеленчуци, мед, ядки, вино, билки, етерични масла, сокове, конфитюри, консерви и други био артикули, отгледани и създадени в България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР