Българо-немски икономически форум ще се проведе в Бургас на 14

...
Българо-немски икономически форум ще се проведе в Бургас на 14
Коментари Харесай

Бизнесмени от Германия и България се събират на форум в Бургас

Българо-немски стопански конгрес ще се организира в Бургас на 14 октомври. Домакин на проявата е Индустриален и логистичен парк. Чуждестаранните посетители са от Баварското министерство на стопанската система, районното развиване и енергетиката, Индустриално-търговската камара в Кьолн,
Германската организация за вложения, сдружението Източна Европа на немската стопанска система, както и предприемачи от двете страни.
Известни лектори като доктор Патриция Калийс от Баварското министерство за стопанска система, проф. доктор Уве Бьом от комерсиалната камара град Констанц, както и обвързваните с немския бизнес анализатори Аня Квиринг, Гюнтер Майер и Жанин Ханзенса са декларирали присъединяване си в бизнес проявата.
От българска страна на форума ще участват зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, Митко Василев - основен шеф на Германо-българската индустриално-търговска камара, която е главен уредник на събитието, кметът на Бургас Димитър Николов и регионалният шеф Вълчо Чолаков.
Форумът си слага за цел да се задълбочат бизнес връзките сред двете страни. По време на събитието ще бъдат показани към този момент съществуващите и бъдещите индустриални зони на Бургас като перспективни местоположения за вложение на немски производители.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР