Българо-американска сватба разтърси известен комплекс в центъра на Петрич в

...
Българо-американска сватба разтърси известен комплекс в центъра на Петрич в
Коментари Харесай

Българо-американска сватба разтърси Петрич! Най-добрите брокери в щата Индиана, Ема и Димитър Бойкови, омъжиха дъщеря си Петя за фитнес треньора Джо Шот

Българо-американска женитба раздруса прочут комплекс в центъра на Петрич в събота. Единствената щерка на най-известните брокери на недвижими парцели, в щата Индиана, петричаните Ема и Димитър Бойкови,се омъжи за избраника си Джо Шот. Красивата Петя отпразнува щастливия си ден за повторно.

Първата и женитба бе за американските другари на фамилията и се състоя в милионерско имение, а второто им сватбено празненство, Петя и родителите и взеха решение да бъде в родния Петрич .

Над 200 близки другари и родственици на семейство Бойкови се събраха, с цел да станат очевидци на щастието на младите и ги благословят по пътя им. И в Америка и в Петрич бяха изпълнени всички български ритуали, които провокираха огромен интерес у американците. Младоженецът Джо идва за първи път в България и е мощно впечатлен от огромните сърца на локалните хора, умеенето им да се веселят и великодушното им гостолюбие.

Ема и Димитър стартират работа като брокери в Америка през 2006 година, а преди 5 години основават в американския щат и лична брокерска компания, която се радва на огромен триумф, поради признанието, че българите са изключителни експерти. Бащата Димитър оглавява компанията, а брачната половинка му е негов вицепрезидент.

И както традицията у нас повелява семейство Бойкови подариха и независим бизнес на младото семейство, а точно помогнаха им да открият личен бар във фитнеса, откъдето потегля любовта на Петя и Джо. Двамата се срещнали точно във фитнеса, влюбили се, и от години към този момент са дружно.

Щастието на младите бе неописуемо, а гостите на тържеството получиха като подарък розови очила, като знак на безоблачното бъдеще на младоженците- да гледат света през розови очила, да се обичат и поддържат в здраве и обич дълги години. Честито на Петя и Джо. Бъдете все по този начин влюбени и безпределно щастливи.

П. Георгиева


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР