Българките Габриела и Стефани Стоеви спечелиха титлата на двойки на

...
Българките Габриела и Стефани Стоеви спечелиха титлата на двойки на
Коментари Харесай

Сестри Стоеви шампионки в Германия

Българките Габриела и Стефани Стоеви завоюваха купата на двойки на шампионата по бадминтон в Саарбрюкен, Германия, който е от сериите Супер 100 и с награден фонд 75 000 $.
Водачките в схемата победиха Ни Кетут Махаведи Истрани и Ризки Амелия Прадипта от Индонезия с 22:20, 15:21, 21:19 след 72 минути игра и записаха втори следващ триумф против тези съпернички в границите на 10 дни.

Деветите в света сестри започнаха решително и на наложителната отмора водеха с 11:6 точки. Стоеви стигаха до два геймпойнта при 20:18, само че азиатките ги отразиха. При третата обаче нямаше неточност и частта приключи след 20 минути игра.

В идващия гейм двойката от Индонезия изравни играта и при паузата резултатът беше 11:8 за тях. Истрани и Прадипта усилиха задатъка си и след това изравниха резултата.

Българките започнаха с 0:4 решителната част, само че се активизираха и изравниха за 4:4. Почивката пристигна при преднина на Стоеви – 11:8. Сестрите продължиха да водят, стигнаха до мачпойнт и го реализираха неотложно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР