Българката с ливанска кръв Джейми Елиас, която беше първата домакиня

...
Българката с ливанска кръв Джейми Елиас, която беше първата домакиня
Коментари Харесай

Джейми Елиас показа договора си от „Черешката на тортата”, реши да дари хонорара си

Българката с ливанска кръв Джейми Елиас, която беше първата стопанка в новия сезон на предаването „ Черешката на тортата “ и съумя да провокира възмущението на стотици консуматори в мрежата и пред екрана, показа, че е решила да подари хонорара си от предаването.

В персоналния си профил тя разгласява фотография на контракта си за присъединяване, а средствата ще подари за закупуване на средства от първа нужда за болничното заведение в град Русе.

„ За да даваш добър образец не е нужно да си инфлуенсър, юрист, доктор, преподавател, публицист или артист. За да даваш добър образец би трябвало да си на първо място добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се смята за “по-достойно ” от това да му окажеш помощ и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, по какъв начин съм се държала, само че не помните цифрата на хората, които всекидневно се борят за човешкия живот в изискванията на Ковид. Вие може и да не си спомняте, само че аз помня. Ето за какво взех решение да дам хонорара си от “Черешката на тортата ”, възлизащ на 700 лв., за закупуване на средства от първа нужда за болничното заведение в град Русе. И не го върша, с цел да се потвърдя на някого или да лустросам името си – върша го, тъй като по този начин го усещам и по този начин е редно. А вие, какво запомнихте от мен?! “ – написа българската Шехерезада.

Потребител, пък незабавно я посече в коментар и я посъветва да изтрие фотографията на контракта, защото е подсъдимо.

„ Нямаш право да излагаш на публично притежание договорни връзки сред две страни без позволение на другата страна, по- добре го изтрии и не се прави на забавна – тъй като е подсъдимо. “ – написа той.

Припомняме, че с присъединяване си в предаването, студентката по логика на психиката, която се прочу у нас като „ българската Шехерезада “, даде доста „ Много храна за очите, само че и храна за размисъл “. Тя не бе сигурна дали месото се пече или вари на скарата, също така на въпрос „ От какво месо е смес каймата “, тя отговори „ Месото е кайма “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР