Българка - майка на две деца, е в неизвестност след

...
Българка - майка на две деца, е в неизвестност след
Коментари Харесай

Българка е в неизвестност след земетресенията в Турция - 112

Българка - майка на две деца, е в неопределеност след разрушителните трусове в Турция. Това стана ясно от думите на нейна братовчедка пред Нова ТВ. 

Близките на 30-годишната Айлин нямат връзка с нея от момента на труса.

Жената живее в една от най-тежко засегнатите провинции - Хатай. " Тя ми е първа братовчедка. Когато чухме за случилото се, незабавно й звъннахме, само че не подвига. Опитахме да се свържем и с мъжа й, само че без триумф ", сподели неин родственик. Айлин живее в Турция от няколко дни. Близките й, които нямат връзка с нея, са в България. 

Няма връзка и със брачна половинка на Айлин. Какво е положението на децата и къде са те не излиза наяве. Близките на семейството се надяват проблеми с мобилната връзка в региона да са причина за невъзможността да се свържат.

Все още се търси и мъжът с български паспорт, липсващ в град Искендерун. " Неговите родственици са отишли на място и Консулската работа е по отношение на тях. Има редица хора, които са изкарани от руините от блока му и са настанени в болница. Надеждата е, че той е сред неидентифицираните хора в лечебното заведение ", сподели по-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Николай Милков.

Загиналите в Турция и Сирия при в Турция надвишиха. Ранените са над 20 хиляди. Срутени са хиляди здания. Президентът Реджеп Ердоган разгласи 10-те най-засегнати южни провинции за зона на злополучие и вкара там тримесечно изключително състояние с изказване, в което благодари на 70-те страни, отзовали се с помощ за страната му.

Как да дарим за потърпевшите в Турция и Сирия вижте

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР