България завърши световните квалификации по начина, по който ги започна

...
България завърши световните квалификации по начина, по който ги започна
Коментари Харесай

Швейцария разгроми България и ще пътува за Катар

България приключи международните квалификации по метода, по който ги стартира - с тежка загуба от Швейцария. Тимът ни въобще не съумя да се опълчи на " кръстоносците ", които след победа от 4:0 вкъщи си подсигуряваха първото място в групата и непосредствено класиране за международното състезание в Катар следващата година.
Снимка: Reuters
Това се случи не и без помощта на отбора на Северна Ирландия, който удържа нулево тъждество при семейството си на Италия. Европейският първенец остава втори и ще играе бараж.

Домакините тотално преобладаваха в срещата, а " лъвовете " насочиха едвам един удар към вратата на Ян Зомер, а той даже не бе прецизен. Швейцарците бяха във вихъра си, а с намесите си Иван Караджов предотврати по-изразителна победа за тях.

Всички попадения паднаха през второто полувреме, откакто през първото най-активният Варгас на няколко пъти опитва удари, само че без триумф.
Снимка: Reuters
В 48-ата минута Окафор вкара дебютното си попадение за представителния отбор на Швейцария, а девет по-късно Варгас повиши на 2:0.

В 72-ата минута резервата Итен направи 3:0, като в това време два гола на домакините бяха анулирани поради засади.

В добавеното време Ремо Фрьойлер с компактен удар оформи крайното 4:0.
Снимка: Reuters
България приключва на четвърто място в групата с актив от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР