България загуби с 1:3 победи от Казахстан в среща от

...
България загуби с 1:3 победи от Казахстан в среща от
Коментари Харесай

България отстъпи на Казахстан за Купа Дейвис

България загуби с 1:3 победи от Казахстан в среща от Световна група I на шампионата за Купа " Дейвис ". Така националите ще играят мач за оставане в тази група, а на Казахстан следва плейоф за място в Световната група.

В четвъртия дуел на сингъл Димитър Кузманов загуби от №29 в международната класация Александър Бублик с 4:6, 6:7(4). Срещата продължи 1 час и 40 минути.

Мико изигра мощен мач и се бори до края, само че не съумя да се опълчи на мощните начални удари на Бублик. В първия сет Кузманов позволи пробив още на старта, само че съумя да го върне и да изравни 4:4. В деветия гейм казахстанецът още веднъж взе подаването на българина и при собствен сервис затвори частта.

Вторият сет беше доста забавен и оспорван, а двамата си размениха по два пробива. Бублик поведе с 2:0 и 4:2, само че Кузманов изравняваше 2:2 и 4:4. В 12-ия гейм Мико имаше три шанса сетбола при сервис на Бублик, само че не съумя. В тайбрека тенисистът от Казахстан взе задатък от 5:2 и след 7:4 стигна до крайния триумф в мача и в цялата среща.

По-рано на двойки Александър Донски и Александър Лазаров реализираха страхотна победа над Александър Бублик и Александър Недовесов с 6:3, 6:3.

В събота Кузманов загуби от Скатов с 6:3, 4:6, 3:6, а дебютантът Янаки Милев отстъпи на Александър Бублик с 4:6, 1:6.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР