България загуби с 0:1 от Черна гора на старта на

...
България загуби с 0:1 от Черна гора на старта на
Коментари Харесай

България стартира квалификациите за Евро 2024 със загуба от Черна гора

 Efbet2023 Horizontal
България загуби с 0:1 от Черна гора на старта на квалификациите за Евро 2024. " Лъвовете " хвърлиха доста сили и се бориха крепко пред цялостните трибуни на " Хювефарма Арена " в Разград, само че позволиха да бъдат надхитрени от гостите. През първото полувреме " лъвовете " имаха няколко положителни шанса разкрили се пред Спас Делев, Кирил Десподов и Илия Груев. В 27-ата минута точно играчът на Вердер Бремен получи отличен пас вляво на наказателното поле на противника, само че Милан Миятович с крайник блокира удара му. Три минути преди края на първото полувреме Стефан Савич стреля рисково с глава, само че Наумов избави.

В добавеното време вратарят още веднъж трябваше да се намесва след удари на Адам Марушич и Вукан Савичевич. Черна гора поведе в 70-ата минута след неточност в изнасянето на топката на българите. Владимир Йовович и Стеван Йоветич комбинираха, а по-късно топката стигна до Никола Кръстович, който я прати във вратата. България беше покрай изравнителен гол в последната минута. Георги Русев стреля след хубава офанзива, само че Стефан Савич почисти топката от голлинията.

В продължението Русев имаше нов късмет след безредие в наказателното поле, само че топката беше избита. Това беше първа загуба за националите под управлението на Младен Кръстаич, а Черна гора постави завършек на серията на България от 6 следващи мача без проваляне. Следващият мач на националите в квалификациите е посещение на Унгария в понеделник от 21.45 ч.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР