България вече има своя Ютюб милионер. Слави Панайотов и каналът

...
България вече има своя Ютюб милионер. Слави Панайотов и каналът
Коментари Харесай

Един от най-известните пловдивчани с уникално постижение!

 България към този момент има своя " Ютюб милионер ". Слави Панайотов и каналът му The Clashers към този момент имат златен бутон в най-голямата международна видео платформа.

" Днес е незабравим за мен миг! Днес каналът The Clashers доближи 1 000 000 почитатели. Нещо, което преди години смятах за невероятно! Благодаря ви, че бяхте до мен от самото начало, в щастливите моменти и в тези, които съм допускал неточности.

Благодаря на всички, които са неотдавна в канала, уповавам се да не преставам да ви веселя с видеата и плануваните събития. Благодаря на всички за доверието, поддръжката и силата, с която ме дарявате всеки ден.

Скъпи другари, по случай достигането на 1 милион клиенти, провеждам най-мащабния екипен Treasure Hunt на територията на България. Всички са поканени, само че единствено най-хубавите и квалифицираните ще могат да вземат участие.

Ще посетим 6 разнообразни града, които, да проведем квалификации и един огромен край. Наградният фонд е 5000 лв. ", разгласи пловдивчанинът.

Каналът на Слави Панайотов е учебен и развлекателен и има за цел да дава забавна и малко известна информация по друг и понятен метод.

Той се занимава с YouTube от 2016 година, като първоначално снима единствено за гейминг, само че след това взема решение да разучава нови неща и да ги споделя със своите почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР