България успя да удовлетвори и двете страни по случая „Скрипал“,

...
България успя да удовлетвори и двете страни по случая „Скрипал“,
Коментари Харесай

Ген. Бриго Аспарухов обясни правилно ли постъпи България по случая "Скрипал"

България съумя да удовлетвори и двете страни по случая „ Скрипал “, разяснява в утринния блок на бТВ ген. Бриго Аспарухов.

„ Лошото е, че не се знае кой е поръчал отравянето на Сергей Скрипал и щерка му, кой го е направил, само че Русия е отговорна “, сподели той. Експертът прикани всички да погледнем нещата в очите им и разясни, че най – малко Русия е отговорна. По думите му. тайните доказателства постоянно са доста съмнителни.

„ Ние не погледнахме обстоятелствата в очите по случая „ Скрипал “, а пренесохме дебата на русофили и русофоби “, изясни ген. Бриго Аспарухов.

Никога няма да излезе истината по случая „ Скрипал “, изрично съобщи той и разясни: „ Шпионажът е безконечен и ще бъде безконечен, работи когато и да е и това е най – мощното оръжие на една страна “.

"Говори се към този момент и за Трета международна война. Ако избухне такава, никой няма да разбере ", добави ген. Аспарухов.

Той подсети и по какъв начин преди 26 години е имало опит да бъде токсичен. Спасил го е това, че не е изпил кафето с отровата, което му е било сервирано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР