България трябва да се освободи от Бойко Борисов, с ГЕРБ

...
България трябва да се освободи от Бойко Борисов, с ГЕРБ
Коментари Харесай

Ген. Атанасов сече: България да се освободи от Борисов, никаква коалиция

България би трябвало да се освободи от Бойко Борисов, с ГЕРБ не би трябвало да се прави никаква коалиция, прикани остро водачът на ДСБ ген. Атанасов.

Основната разграничителна линия с ГЕРБ е битката с корупцията. Там ГЕРБ не са в положение да бъдат на едно мнение с нас, съобщи съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов по Би Ти Ви. 

Борисов изрежда основно интернационалните тематики, по които сме на едно мнение. Но той е доста еластичен по интернационалните въпроси. С едната ръка купува изтребители от американците, с другата строи газопровод на Путин, съобщи Атанасов.

България би трябвало да се освободи от Бойко Борисов, тъй като той идва от ъндърграунда и докара корупцията в ръководството, счита той. Нашата цел е да демонтираме корумпираната страна на Борисов.

Не е допустима коалиция с ГЕРБ, имаме съществени разграничителни линии. Бойко Борисов от дълго време мечтае да бъде Ахмед Доган от Банкя. Ние няма да подкрепим държавно управление вид " Беров ", отсече съпредседателят на " Демократична България ". 

Атанасов повтори мантрата на Демократична България - че би трябвало да се сформира кабинет с втория мандат.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР