България трудно може да вземе суверено решение за Истанбулската конвенция,

...
България трудно може да вземе суверено решение за Истанбулската конвенция,
Коментари Харесай

Експерт разнищи Истанбулската конвенция: Допуска не само трети пол, а много повече полове, които ще са под пълна защита…

България мъчно може да вземе суверено решение за Истанбулската спогодба, от това, което е взето от Европейския съюз. Това би означавало да спорен властта на организацията към която принадлежим, а България няма подготвеност за това. Това сподели в утринния блок психиатърът доктор Николай Михайлов.

Дебатът е мощно острастен и разполовява обществото. В тази спогодба има капани, тя е като куфар с двойно дъно, съдържа благоприятни условия, които би трябвало да бъдат осъзнати и умело дискутирани, и от главно от адвокати, уточни доктор Михайлов.

В конвенцията се приказва за свободно избираем пол – включват се трансджендъри и травестити. Те попадат в обсега на отбрана от дискриминация като всички дами, които имат биологичен женски пол. Това значи, че освен трети пол, а доста повече полове влизат в обсега на отбрана на тази спогодба. Освен грижа за отбрана на дамите от насилието Истанбулската спогодба внася идеология, която трансформира съществени начала на българския метод на живот и правна система, разяснява психиатърът.

Позицията на Българската православна черква е извънредно вярна. Тя е изречена извънредно твърда и пази древен начала и българската традиция и нематериалност в прочут смисъл. Това, което заплашва българската страна е доста надълбоко отиваща и радикална промяна на българския метод на живот и публичната система. Най-сериозното е, че ще бъде уголемен обсегът на децата и те ще бъдат учени да избират пол, половост, сподели още доктор Николай Михайлов.

Източник: Пик.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР