България търси талант тръгна в ефир, а безспорно най-забавен сред

...
България търси талант тръгна в ефир, а безспорно най-забавен сред
Коментари Харесай

Катето Евро не е на себе си след тази гледка СНИМКИ

" България търси гений " потегли в ефир, а несъмнено най-забавен измежду журито се оказа. Катето Евро. Забавната актриса не стопира да ръси смехории и да кара хората в залата и пред дребния екран да се заливат от смях, написа Шоу.

Актрисата е вряла и кипяла в шоубизнеса и доста добре знае какво да каже и да обърне прожекторите към себе си. Прави усещане обаче, че е доста импулсивна и от време на време дейностите и думите й изпреварват мисълта.



Мъжът, чиято физика впечатли Катето

На сцената на риалити формата се появи мускулест фитнес инструктор. Мачото съобщи, че се споделя Георги Няголов, само че плочките на корема му попречиха на актрисата да чуе каквото и да било.

Той се опита да показа лирика, танци, музика..., само че членовете на журито бързо му биха аления " Х ". Единствено Каттео Евро искаше да се наслаждения още малко на неговото осъществяване, още повече като стартира да къса облеклата си и остана единствено по боксерки.



Журито се забавлява по време на фотоси

Това незабавно направи усещане на останалите членове от журито, само че Катето се оправда, че мъжете от дълго време не я вълнуват. Най-шокиран обаче бе неният наследник Сашо Кадиев, кото е водещ на същия формат. Той нахлу на сцената и в прав текст попита майка си: " Не те е ли е позор да правиш това пред сина си? ", а с мачото говореше на макар.

Друг участник пък насмалко да докара инсулт на Катето. Фалшиво пеене накара Катето да си намерения, че казусът е в нея и че нещо й се е случило, че да чува това извънредно провлачено пеене. За благополучие, актрисата е в положително здравословно положение, само че й се наложи да изслуша потресаващото осъществяване на едно момиче, което се мисли за певица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР