България Сигнал за изхвърлени животински отпадъци в Сливенско Информацията е

...
България Сигнал за изхвърлени животински отпадъци в Сливенско Информацията е
Коментари Харесай

Сигнал за изхвърлени животински отпадъци в Сливенско

България Сигнал за изхвърлени скотски боклуци в Сливенско Информацията е за напоителен канал край село Тополчане 13 август 2019, 14:56  Сигнал за изхвърлени скотски боклуци в Сливенско Източник: фотография: БГНЕС, списък
звършва се засилено наблюдаване на напоителните канали в Сливенско след сигнал за изхвърлени скотски боклуци. Това заяви за Българска телеграфна агенция Пламен Иванов, шеф на "Напоителни системи " - клон Сливен.

Сигналът е бил получен през вчерашния ден и касае нерегламентирано изхвърлени боклуци в напоителен канал край село Тополчане. Мястото е било обезпаразитено и почистено, ще бъде осъществен химичен разбор на водата.

Днес чиновници на сдружението обхождат напоителните канали , с цел да ревизират дали има други места с нерегламентиран боклук. Ситуацията все още е спокойна, уточни Иванов.

Продължават акциите по неутрализиране на регионите и загробване на откритите там скотски боклуци, оповестиха от пресцентъра на община Сливен. Увеличен е бил броят на обезпечената от Общината техника.

Сигналите за тези нелегално изхвърлени боклуци бяха подадени от протестиращи жители край сливенското село Крушаре, които към този момент дванайсти ден блокират придвижването по пътя Сливен - Ямбол.

Вчера те излязоха с отворено писмо, в което сигнализираха за заплаха от болест и упрекнаха за това институциите, предложили независимо изтребване на домашните животни и неналичието на правилник и надзор над тази активност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР