България ще бъде домакин на кръг от Световната купа по

...
България ще бъде домакин на кръг от Световната купа по
Коментари Харесай

София посреща кръг от Световната купа по естетическа групова гимнастика в края на март

България ще бъде хазаин на кръг от Световната купа по естетическа групова гимнастика в края на месец март в София, оповестиха от българската федерация.

Надпреварата ще се организира от 30 март до 2 април и ще бъде в столицата, откакто на 28 декември Дубай отхвърли да провежда надпреварата.

Световната купа ще се организира в " Асикс Арена ", а националните тимове за дами и за девойки към този момент започнаха подготовка за шампионата и разработване на новите съчетания.

По стичане на събитията Световната купа по естетическа гимнастика в София ще съвпадне като дати във Световната купа по художествена гимнастика, която ще се състои в " Арена София ".

Националният тим за дами в състав Сияна Табакова, Карина Нейкова, Дария Капсъзова, Яна Стайкова, Мария Мехлемова, Християна Ковачева, Виктория Берова, Сибила Кърпачева и Рада Куатли завоюва международната купа в края на месец ноември в Грац (Австрия), а девойките Дария Войнова, Никол Златкова, Кристияна Дойчева, Мария Стаменова, Никол Ангелова, Рая Сръндева, Симона Берова, Катрин Тасева и Никол Стоянова завоюваха сребърни оценки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР