България със загуба от Иран във втория си мач на

...
България със загуба от Иран във втория си мач на
Коментари Харесай

България със загуба от Иран във втория си мач на Световното първенство

България със загуба от Иран във втория си мач на Световното състезание
Националният тим на България загуби от Иран с 1:3 (22:25, 20:25, 25:22, 19:25) във втория си мач от Световното състезание по волейбол.

В откриващия си мач от Мондиала „ лъвовете “ записаха чист триумф над отбора на Финландия, само че през днешния ден в Двореца на културата и спорта във Варна те бяха надиграни от мощния тим на Иран, като и сами способстваха за провалянето с голям брой неточности във всички етапи на играта. Възпитаниците на Пламен Константинов започнаха нерешително и изостанаха с пет точки доникъде на първия гейм, като направиха късен опит да се върнат в тази част, само че неверни отигравания в някои основни моменти доведоха до 25:22 за Иран. Във втората част иранците водеха играта през цялото време и стигнаха до елементарен триумф на 20 точки.

Третият гейм бе доста равносилен, като нашите волейболисти поведоха с точка до първото спиране, само че противникът им обърна резултата до втората отмора. В края на гейма „ лъвовете “ подвигнаха оборотите и справедливо стигнаха до триумф с 25:22. Третата част също вървеше равностойно първоначално, само че по-късно волейболистите на Иран последователно започнаха да се откъсват и в последна сметка затвориха мача след 25:19. По този метод България има актив от три точки след първите си два мача в първата групова фаза, а на следващия ден от 20:40 часа се изправя против отбора на Пуерто Рико. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР