България попадна в нов списък с чужди държави и територии,

...
България попадна в нов списък с чужди държави и територии,
Коментари Харесай

България попадна в нов списък на Русия с неприятелски държави

България попадна в нов лист с „ непознати страни и територии, които правят вражески дейности против Русия “. Той беше разгласен от държавното управление в Москва в понеделник и в него влизат всички страни от Европейския съюз, както и още 17 страни.

Те са Украйна, Англия, Съединени американски щати, Швейцария, Япония, Австралия, Канада, Исландия, Лихтенщайн, Монако, Нова Зеландия, Норвегия, Южна Корея, Сан Марино, Сингапур, Тайван, Черна гора.

Заповедта е направена в границите на декрет на президента Владимир Путин от 5 март, оповестява държавната медия РИА Новости.

Според документа – държавното управление, съветските жители и компании, които имат отговорности в задгранична валута към задгранични кредитори от листата на недружелюбните страни, ще могат да се разплащат по тях в рубли. Това значи, че кредитори от тези страни няма да получат дължимите средства в контрактуваната валута.

Освен това всички покупко-продажби на съветски компании с жители и компании от страните в листата ще бъдат одобрявани от Комитета за надзор на задграничните вложения.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР