България пази границата си повече от добре и сме едно

...
България пази границата си повече от добре и сме едно
Коментари Харесай

Валентин Радев: България е едно от най-сигурните места за живеене в Европа

България пази границата си повече от добре и сме едно от най-сигурните места за живеене, освен на Балканите, само че и в цяла Европа. Това съобщи вътрешният министър в оставка Валентин Радев по време на визитата си при граничните служители на реда в Елхово.

„ Вярно, че всичко у нас става по-бавно, само че може би това е положителният метод, нашата българска орис. България е хубаво място за живеене и аз желая това да се запази”, съобщи още той, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му напъните на „ Гранична полиция” са „ равносилни на подвиг”. Стореното от граничните служители на реда в името на сигурността на европейските граници, несъмнено ще остане като явен знак, че България освен може да бъде сигурен сътрудник, само че и образец за останалите страни в опазването и граничния надзор, е подчертал министърът пред служителите на реда, излиза наяве от информация на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Валентин Радев: Не се усещам жертва, удовлетворен съм, че на поста идва човек от системата Досега съм работил в професионална среда, в този момент иска ми се наложи да се сблъскам с политически проблеми, разяснява номинираният за вътрешен министър Младен Маринов
На гала в Регионалната дирекция " Гранична полиция " в Елхово със заповед на министъра бяха наградени 96 чиновници за реализирани високи професионални резултати. Отличията бяха връчени от Валентин Радев, основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов и от шефа на Групово дело " Гранична полиция " гл. комисар Светлан Кичиков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР