България отново ще бъде домакин на Световното първенство по художествена

...
България отново ще бъде домакин на Световното първенство по художествена
Коментари Харесай

Хитър Петър ще бъде талисман на Световното първенство по художествена гимнастика

България още веднъж ще бъде хазаин на Световното състезание по художествена гимнастика. В предаването " Денят стартира с Георги Любенов " на Българска национална телевизия президентът на федерацията Илиана Раева сподели, че една такава организация е доста сериозна, а ние постоянно се стремим по някакъв по-специален метод да представяме България.
" Тази година международното състезание ще бъде под егидата на българската шевица. Целият брандинг в залата ще бъде със шевица. Има и една доста забавна изненада - 100 каба гайди ще открия надпреварата на 14 септември, както и олимпийските ни шампионки. Веднага след формалното разкриване вечерта, стартират финалите на обръч и топка, на първите два уреда в самостоятелното показване. Впечатляващ брой гимнастички - 85 в самостоятелното, 30 ансамбъла и рекорден брой участия на международни шампионати - 62 страни. А на предишното международно състезание бяха 58 страни. Много се уголемява географията на художествената гимнастика ", сподели Илиана Раева, президент на Федерацията по художествена гимнастика. 

Тя разкри, че талисманът на шампионата ще бъде Хитър Петър - в тона на шевицата и на българския фолклор. Раева обаче не посочи кой ще бъде той, само че загатна, че е една доста обичана персона, само че феновете ще се насладят и ще имат опцията да споделят с него, когато дойдат в залата. 
Вижте целия диалог във.
" Гласове " към този момент има канал и в

 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР