"България отдавна е признала съвременните политически реалности. Винаги е подкрепяла

...
"България отдавна е признала съвременните политически реалности. Винаги е подкрепяла
Коментари Харесай

Захариева:Скопие да приеме историческите реалности

"България от дълго време е признала актуалните политически действителности. Винаги е подкрепяла независимостта и държавния суверенитет на районен съд Македония, в никакъв случай не е имала териториални искания и в никакъв случай не е отказвала правото на самоидентификация на нейните жители ", съобщи външният министър Екатерина Захариева на взаимна конференция с македонския си сътрудник Буяр Османи.

"Затова е несвоевременно да се внушават тези в противоположната посока, както сред жителите на нашите две страни, по този начин и в интернационален проект. Сега е належащо от страна на районен съд Македония да се признаят историческите действителности, свързани с процеса на основаване на новата национална еднаквост ", добави Захариева.

"България не желае нищо повече с изключение на да се извършват клаузите по контракта ни за добросъседство. Каквато е езиковата уговорка в контракта ни, по този начин желаеме да се отразява във всички документи сред двете страни. Нямаме никакви нови искания. Апелирам и се надявам да не се основава подстрекателство и проблеми там, където ги няма ", сподели още Захариева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР