България осъжда агресивните действия на Русия. Тези действия са срещу

...
България осъжда агресивните действия на Русия. Тези действия са срещу
Коментари Харесай

Атанас Пеканов: Случи се огромна релокация на производства, за България това е голяма възможност

България осъжда нападателните дейности на Русия. Тези дейности са против открития правов ред и  международен мир. Няма нищо скрито за еврото. Това служи за спекулации. Редовният кабинет в края на май разгласява проект за въвеждане на еврото. В него са разказани всички стъпки на страната. В Еврозоната е посочена дата 1 януари 2024 година този развой е стартиран и удължен от постоянен кабинет. В стъпките се включва и информационна акция. Ние би трябвало да кажем ясно по какъв начин действа еврозоната, какви са рисковете. 

Хърватска ни изпревари, те са във финалната фаза. Ще поговорим с хората на улицата, с цел да забележим какво се случва. И да развенчаем митовете. Важно е да има две цени по едно и също време - в лв. и евро, с цел да се види дали някой спекулира. Наша е отговорността да продължим процесите, стартирани от постоянен кабинет. 

Процесите на евроинтеграция са споделени от кабинета.  България не би трябвало да остане в периферията. Случи се голяма релокация на производства, за България това е огромна опция. Производствата ще се върнат от Азия. Моят зов е да не пропущаме тези благоприятни условия. 

Има организация “Одит на средства от Европейски Съюз ”. Тя е част от службите на Европейска комисия. Всяка година има одит на равнище Европейска комисия. В моят опит предходната година ние не сме получили сигнали от Европейска комисия, че има някакви непозволени дейности. не мога да споделя, че Европейска комисия прикрива някакви непозволени механизми.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР