България официално е в хуманитарна криза, обявена от ЕК, но

...
България официално е в хуманитарна криза, обявена от ЕК, но
Коментари Харесай

Насред хуманитарната криза, в която вкара България, Радев организира шествие в града на Бобокови

България публично е в филантропична рецесия, оповестена от Европейска комисия, само че все пак и следващата черна статистика на умряли и новозаразени с Коронавирус 19, кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова провеждат шествие в града на доближените на на " Дондуков " 2 подсъдими милионери братя Бобокови - Русе. Така публично щели да закрият предизборната си акция, а изборът на град е неслучаен и за точно да има повече хора за масовка на Радев от предприятията на баровците.

Че Радев и Йотова не се плашат от ограниченията и пандемията излиза наяве от редицата техни изяви още през цялото време на акцията. Както преди време Радев излезе с вдигнат пестник и без маска измежду „ народа “, с днешна дата той и вицето му още веднъж показват, че нямат желание да съблюдават противоепидемичните правила и ограничения, избрани от служебния им министър Стойчо Кацаров. Припомняме, че електоратът на Радев са най-вече възрастни хора, които са директно уязвими от Коронавирус 19. Самият той призна, че скрито сякаш се е ваксинирал, само че по този начин и не демонстрира документа си, въпреки да го изисква посредством държавното управление си от всички българи.
свързани новини111224на 24.06.2020116454на 10.03.2021
Впечатление прави и изборът на Румен Радев за мястото на закриване на акцията му. Припомняме, че Русе е град в който братя Бобокови имат огромно въздействие. Дамата са в топ десятката на най-големите богаташи в България, както е в Русе. Според медийни изявления Пламен Бобоков към момента живее със фамилията си в града в къща, монумент на културата. Името на двамата братя бе забъркано и в скандални чатове с президентския консултант Пламен Узунов, който Радев пази и води компактно със себе си и до през днешния ден.

На 29 септември в 16:15 ч. Бобоков изпраща на Prezident - Rumen Radev известие с текст: " Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!......Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! ", напомня " Трибюн ".
свързани новини173172на 01.02.2021
Комуникацията с братя Бобокови не бе водене единствено от Румен Радев, само че и със секретаря му по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов. От нея стана ясно, че препоръчан от Бобоков е назначен за дипломат в Алжир. А различен претендент на предприемача, чака посланически агреман от Нигерия. Както и, че Бобоков е сключил консултантски контракт с компания на брата на Пламен Узунов - Ангел. В разследване на което проверяващи и прокурори обискираха офиси на Бобоков и Узунов - брат в София, Пловдив и Русе.

Радев пък в никакъв случай не е крил благосклонностите си към братята Бобокови и не един път ги е защитавал като почтени предприемачи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР