“България никога не е предлагала да дари флота си от

...
“България никога не е предлагала да дари флота си от
Коментари Харесай

Димитър Стоянов за документите на Пентагона: Никога не сме предлагали изтребителите си

“България в никакъв случай не е предложила да подари флота си от МиГ-29 и ясно би трябвало да си извършите извода какъв брой са достоверни самите документи и какъв брой са секретни ”.

Това разяснява служебният министър на защитата Димитър Стоянов във връзка информациите в CNN, че в документи, за които се твърди, че са на Пентагона, написа, че България е изразила подготвеност да подари своите изтребители.

„ На 23 февруари България изрази желанието си да подари своята флотилия самолети МиГ-29 на Украйна. Това е предизвикателство, тъй като по този начин България остава без изтребители, с които да извършва отговорностите си по еър полисинг до момента в който бъдат доставени американските изтребители F-16, което ще отнеме най-малко година “ се показва в отчета.

От написаното не излиза наяве от кое място е пристигнало това предложение

От написаното не излиза наяве от кое място е пристигнало това предложение, а в обявата на Си Ен Ен не е конкретизирано за коя година става въпрос.

Строго секретни документи на Пентагона изтекоха онлайн през последната седмица и разкриха по какъв начин Съединените щати шпионират както свои врагове, по този начин и свои другари. Появата им в мрежата надълбоко раздруса военните оттатък Океана.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР