България никога не е била като малка страна, припозната от

...
България никога не е била като малка страна, припозната от
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Премиерът Борисов ходи върху жарава, искаме ли Илия Павлов да се върне?

България в никакъв случай не е била като дребна страна, припозната от който и да е. Страната я нямаше на картата, на диаспората на интернационалния терен и стана известна, когато Бойко Борисов стартира да се занимава сполучливо с интернационална активност. И през днешния ден сме фактор и сме на международната карта и това е с помощта на Бойко Борисов, разяснява пред Българска национална телевизия депутатът Вежди Рашидов.

Той бе безапелационен, че Борисов е потвърдил, че е "изключително надарен човек, тъй като върви върху тъничък лед - с Турция, Америка и Русия ".

"Борисов върви върху жарава в ползите на българската страна. Ние забравихме ли годините, по кое време нямаше парно за детските градини и Илия Павлов даде безплатно газ, тъй като беше ръководител на "Топенерджи ". Искаме ли това да се върне, не е ли добре да имаме топли къщи и детски градини ", разяснява Рашидов.

По думите му министър председателят може да бъде провален единствено от най-близките му. "Защото доста порасна за разлика от тези, които са близо до него ", сподели депутатът.

Той разяснява ареста на екоминистъра Нено Димов: "Грешки ще има, на мен ми е мъчно един министър да бъде по този начин унижаван, само че стана ясно, че имаме мощен прокурор, който потегля с летящ старт, нали това искахме? ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР