България не е Пеевски. България не е Гешев. Някакви лекета

...
България не е Пеевски. България не е Гешев. Някакви лекета
Коментари Харесай

Христо Иванов: Някакви лекета поставят под съмнение патриотизма ни

България не е Пеевски. България не е Гешев. Някакви лекета излизат и настояват и слагат под подозрение нашият национализъм. Това е когато искаш истина, когато искаш европейска България да е на равнището на цяла Европа във връзка с законността
Това съобщи в предаването съпредседателят на “Да България” и някогашен правосъден министър Христо Иванов.

" ГЕРБ се опита на европейските избори да се яви със слогана “Европа ни чува”. Хубавото е, че в този момент Европа стартира да ги вижда. Този развой няма да мине без комсомолщина, без да излязат някакви приятели като извадени от Българска комунистическа партия ", разяснява още той.

“Под три мониторинга се намира България, с помощта на Бойко Борисов, Иван Гешев и Делян Пеевски”, съобщи още Иванов.

" Познавам Йоурова - тя не е боркиня, само че тя не е малоумен човек. Тя усети, че Борисов влиза в незащитима позиция ", уточни още някогашният правосъден министър. Всички по думите му изпадат в изолираност и стават нетърпими политически сътрудници. Става дума както за ГЕРБ и Борисов, по този начин и за Движение за права и свободи.

“България не е Пеевски. България не е Гешев. Някакви лекета излизат и настояват и слагат под подозрение нашият национализъм. Това е когато искаш истина, когато искаш европейска България да е на равнището на цяла Европа във връзка с законността”, уточни още Иванов.

" Разбира се някакви конюнктурни кариеристи ще се пробват да бранят господин Борисов. Това се случва във всички политически системи. Но става дума за парите на европейските данъкоплатци ", разяснява още Иванов във връзка позицията на ръководителя на ЕНП Манфред Вебер.

Иванов дефинира като опит за изместване от значителния спор тематиката с " Истанбулската спогодба " и още веднъж подчертава върху обстоятелството, че съществува решение на Конституционния съд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР