България не е място за експерименти на леви партии, видяхме

...
България не е място за експерименти на леви партии, видяхме
Коментари Харесай

Андрей Новаков и Александър Йорданов в Ямбол: Колкото пъти БСП е била на власт, толкова пъти България е катастрофирала

България не е място за опити на леви партии, видяхме задоволително. През последните 10 години България излезе от спешната лента, в която бяхме вкарани. Затова тези избори не са единствено избори за Брюксел, това са избори за България. Аз имам вяра, че работещата формула е произвеждане, по този начин работим и за заплати, и за пенсии. Всичко това става с вложения, които към този момент са направени и които още предстоят. Нещата, които сме създали досега, са забележими, устойчиви и не са единствено за един мандат. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков в Ямбол по време на предизборна среща, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Едни от най-емблематичните лица в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са през днешния ден измежду нас – Андрей Новаков и Александър Йорданов и демонстрират уникалността на нашата листа, съчетаваща дързостта на младостта и мъдростта на опита, разгласи кметът на Ямбол и регионален координатор на ГЕРБ Георги Славов.

„ Гласуваме за европейски избори, тъй като България е част от Европа – фантазия, с която започнахме отпреди 30 години “, обърна се към аудиторията Александър Йорданов. Според него хората, които отиват в Европейския парламент, би трябвало да имат опит и професионализъм, а депутатите на ГЕРБ към този момент са създали доста за това България да има мощен глас в Европа.



„ Никой не може да оспори техния опит и престиж “, безапелационен бе представителят на Съюз на демократичните сили в листата. Той напомни, че Андрей Новаков, въпреки и единствено един мандат евродепутат от ГЕРБ-ЕНП, съумя да контракти 4 милиарда лв. повече за България за идната финансова рамка.

При срещата си с членове и симпатизанти, претендентите за евродепутати подчертаха значимостта на изборите за стабилността на страната. Българска социалистическа партия употребява изборите за други цели, не европейски. Тя желае да сътвори безпорядък в страната и просто да яхне властта. Колкото пъти Българска социалистическа партия е била на власт, толкоз пъти България е аварирала, допълниха още Андрей Новаков и Александър Йорданов.

В срещата в Ямбол участваха още националният представител от ГЕРБ доктор Юлиян Папашимов, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, локалният водач на сините Павел Додов, кметове и общински съветници от региона и доста жители. При визитата си в Ямбол те разгледаха и Интерактивния музей навън „ Европа в Ямбол “, отдаден на Европейския съюз и идните избори за Европейски парламент.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР