“България не е малка държава. Имаме своето място и глас

...
“България не е малка държава. Имаме своето място и глас
Коментари Харесай

Момчил Неков: Време е да спре политиката “Да, Сър!” и “Шефовете в Брюксел решават”

“България не е дребна страна. Имаме своето място и глас в Европейския съюз. Време е да спрем с политиката на “Да, Сър” и “Шефовете в Брюксел решават”. Това съобщи претендентът за член на Европейския парламент на "БСП за България " Момчил Неков по време на среща с жители в Нови пазар и Хитрино през днешния ден, оповестиха от Позитано 20.

Темите, които вълнуват жителите от региона, са политиките на приходите и селското стопанство. “Регионът има обичаи в земеделието. През сегашната система, толкоз доста неверни политики се вкараха, че от ден на ден хора се отхвърлят от земеделието. Тази система роди едри земеделци, които вършат земеделската земя недосегаем запас за младите. Същевременно обаче рентите, които дават на хората за тази плодородна земя, не са добри”, разяснява аграрни производител в с. Хитрино. Момчил Неков сподели, че позицията на социалистите и у нас, и в Европа е да има действителен таван на заплащанията. “Постепенно по този начин ще се освободи запас, което ше даде опция на повече хора да се занимават със земеделие”, означи още той.

“Доходите, които получават хората в района, стават незадоволителни за високите разноски за живот. Обещават покачвания единствено предизборно. Реално обаче цените на медикаментите и храните порастват доста бързо” разясниха жители на срещата в Нови пазар. Момчил Неков показа визията на Българска социалистическа партия за подоходно облагане и за по-нисък Данък добавена стойност за главните храни и медикаментите.

“ГЕРБ построиха имидж на Европейския съюз на донор-организация, която се употребява за ПР. Европа е доста повече от това. Време е това да се промени - хората го желаят и ще го покажат!”, сподели още Момчил Неков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР