България направи своя избор в неделя, гласувайки за ново Народно

...
България направи своя избор в неделя, гласувайки за ново Народно
Коментари Харесай

Родният хайлайф гласува: Ето кои звезди посетиха урните

България направи своя избор в неделя, гласувайки за ново Народно заседание. Макар резултатите от изборния ден да не са към момента дефинитивни, картината е съвсем ясна за партиите, които влизат в идващия парламент. Не на това обаче ние ще обърнем внимание, а на това кои родни звезди отидоха до урните в студения и дъждовен избирателен ден.

По традиция примата на поп музиката Лили Иванова наложително подаде своя глас. Примата гласоподава в секцията, намираща се в Националното музикалното учебно заведение " Любомир Пипков ". Тя благодари на екипа, обслужващ секцията. Лили бе с плътна черна маска, на която е отпечатано двойно бяло сърце. Певицата бе взела всички защитни ограничения, имаше и ръкавици за еднократна приложимост.

Виж още:

Актьорското семейство Радина Кърджилова и Деян Донков съко упражниха правото си на глас, като актрисата показа в стори в Инстаграм, че са дали своят вот. Припомняме, че скоро двамата станаха родители за повторно на момченце, което кръстиха с красивото име Йоан. 

Виж още:

Джулиана Гани също бе от родните звезди, които гласоподаваха. Едрогърдата хубавица пусан анкета в свое стори в Инстаграм, в което пита по какъв начин са дали своят вот почитателите ѝ - машинно или с хартиена бюлетина. Оказва се, че огромна част от хората, дали своят вот в анкетата на Гани, са избрали хартиената бюлетина. Припомняме, че в елементи от страната имаше проблеми с машинното гласоподаване.

Звездата от " Откраднат живот " Владо Пенев също гласоподава. Актьорът съобщи, че бойкотирането е безсмислено, а негласуването е " отричане от отговорност ". Пенев показа пред " България Днес ", че постоянно е дал своя вот, тъй като това е " главното ни обвързване и право като жители на България ".

Пред уринте и машините са застанали също актрисата Дария Симеонова, Дони, Стефания Колева, " Мис България " Венцислава Тафкова, плеймейтката Михаела Тодорова, Мира Добрева, Мила Михова и други.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/radinakardjilova/ 

https://www.instagram.com/vladopenev/ 

https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР