България на Балканите е най-смислената и най-стабилната държава, задачата е

...
България на Балканите е най-смислената и най-стабилната държава, задачата е
Коментари Харесай

Джамбазки: Задачата е България да бъде водеща държава на Балканите

България на Балканите е най-смислената и най-стабилната страна, задачата е да бъдем водещата страна в района. Това акцентира евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки в изявлението си на проведена от него интернационална среща на консерваторите на тематика " Бъдещето на Европа - обичаи, полезности, национализъм " в София.
 
По думите му, бъдещето на Европа е във връщането на традициите и патриотизма. Това е единствената защита против няколко фактора, които настъпват на нашия континент, изясни евродепутатът.
 
Джамбазки разяснява, че години наред българските държавни управления са страдали от слугински синдром, за пръв път при европредседателството си България е почнала да задава дневния ред, да пази националния си интерес.
 
Крайно време беше и се случи, страните от Източна Европа да стартират да се сплотяват, да пазят публичния си интерес, регистрира като още една позитивна наклонност Джамбазки.
 
Той означи, че милиони хора, които навлизат на европейска територия, целят да ни трансформират съгласно тяхната вяра и метод на живот, което е изцяло недопустимо. Ето за какво е необходим просветеният национализъм. Говорейки за Европа, би трябвало първо да се върнем към същинските корени на българското родолюбие - просветата, а не към обществените мрежи, счита Ангел Джамбазки.-->
 
Друга настояща, съгласно него тематика, е каква да бъде Европа - на Макрон или на нациите и отечествата.
 Ангел Джамбазки Нено Димов БГНЕС
Всички усещаме, че е настъпило време, когато вероятността не е една, разяснява министърът на екологията Нено Димов. По думите му, пълзящата цензура обгръща сегашното. Имаме дълг да представим политически безмълвното общество, акцентира той. Лявото, съгласно Димов, е предало европейските си гласоподаватели и като резултат постанова атеизъм на личните си жители, а християнството трансформира в подтисната концепция.
 
Консерватизъм е лекарството. На идните избори би трябвало да стартира лекуването на Европа и Отечеството, акцентира Нено Димов.
 
Според изпълнителния шеф на Института за дясна политика Георги Харизанов казусът през днешния ден е проникването на новия социализъм там, където досега не е имало тирания. Все повече сме подложени на осведомителни офанзиви от Запад, които се пробват да ни внушат, че социализмът е нещо прелестно, изясни той. И добави, че с помощта на госпожа Нинова България е страна, която няма социалисти в своя парламент. Оттук нататък ние като страна и нашите представители в националните и европейските институции би трябвало да се борят против налагането на левичарство и социализма, предложи Харизанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР