България МВР показа имоти и богатства от операцията срещу Божков

...
България МВР показа имоти и богатства от операцията срещу Божков
Коментари Харесай

МВР показа имоти и богатства от операцията срещу Божков

България Министерство на вътрешните работи сподели парцели и благосъстояния от интервенцията против Божков Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси и видео от полицейската интервенция в София  Николай Киров 30 януари 2020, 17:17  Министерство на вътрешните работи сподели парцели и благосъстояния от интервенцията против Божков Източник: Министерство на вътрешните работи
Вербовъчна разработка популяризира фотоси и видео от полицейската интервенция в София, при която бяха тествани парцели на Васил Божков поради формирано против него досъдебно произвеждане в Специализираната прокуратура.

Сред парцелите е постройката на някогашна резиденция в парк „ Витоша”, за която се счита, че е обвързвана с предприемача.
Министерство на вътрешните работи сподели парцели и благосъстояния от интервенцията против Божков  ф  ф  ф  ф
На фрагментите се вижда първокласно обзавеждане с кожа и дървени ламперии, както и голям брой творби на изкуството.

Има зала за защита с огромни монитори. Огромен закрит паркинг, на който е паркиран безценен джип с електрическо зареждане.

Разследващите са снимали и закрита оранжерия с орхидеи.

„ Това е най-мащабната интервенция, провеждана на територията на страната ни. Постигнат е извънреден синхрон сред институциите”, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР