България може би ще е родината на новия Илън Мъск.

...
България може би ще е родината на новия Илън Мъск.
Коментари Харесай

УНИКАЛНО! 17-годишен българин прикова вниманието на световните компании!

България може би ще е родината на новия Илън Мъск. Звездин Бесарабов е още възпитаник, само че впечатлява с творчеството си в осведомителните технологии. Той създава неповторими софтуерни приложения, които са търсени от международни компании, споделя в репортаж Bulgaria ON AIR.

Тази година Звездин е едно от седемте български деца с влиятелната премия от българския "Харвард клуб ".

Той е на 17 години. Още в първия час по информатика в осми клас открива пристрастеността на живота си - осведомителните технологии. През август предходната година Звездин стартира работа по своята разработка за разбор и прогноза на криптовалути.

С този план Звездин взе участие в съревнование за просвета и инженерство в Америка, само че още през 2016 година той към този момент е създал първата си огромна горделивост - химикалка, която съумява да научи по какъв метод нейният консуматор написа ръкописно.

Въпреки пристрастеността си към технологиите Звездин е сигурен, само че и леко обезпокоен, че някой ден огромна част от човешкия труд ще бъде сменена от машините.

Целта на Звездин е да успее да се развива в своята материя и да способства за подобряването на живота на хората посредством науката.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР