България излиза срещу Кипър в контролна среща тази вечер. Това

...
България излиза срещу Кипър в контролна среща тази вечер. Това
Коментари Харесай

България продължава промяната в Кипър

България излиза против Кипър в контролна среща довечера. Това ще е третият мач на Младен Кръстаич отпред на трикольорите, като до този миг нашите имат две победи от два дуела под управлението на сръбския експерт. Довечера националите ще имат първата си подготовка преди началото на европейските квалификации напролет, а в неделя ще премерят сили с Люксембург, безусловно минути преди старта на Мондиал 2022.
 Кръстаич: С последните два мача спасихме Кръстаич: С последните два мача спасихме " сезона ", на следващия ден не е тъкмо контрола
Снощи Кръстаич сподели мачът в Ларнака, че срещата с Кипър не е просто контролна, а по-късно домакините " дадоха отговор " с лек удар под кръстта, пращайки " лъвовете " на 50 км в посока Изток - в градчето Сотира, където нашите организираха своята публична подготовка. 
 Националите упражняваха в Кипър - домакините ги пратиха на 50 км от Ларнака Националите упражняваха в Кипър - домакините ги пратиха на 50 км от Ларнака
Два часа по-рано домакините упражняваха на помощното игрище до " Арена АЕК ", а по-късно си пуснаха песни на месната поп изпълнителка Иви Адаму, която в действителност е на половина българка. Иначе и футболистите на Тимур Кецбая взимат на съществено инспекцията. Грузинската легенда от своя страна призна, че в тима му има кадрови неналичия. 
 Тимур Кецбая: България е обичайно мощен тим Тимур Кецбая: България е обичайно мощен тим
Такива има и в българския състав, откакто от първичния лист отпаднаха поради травми Виктор Попов, Илиян Стефанов и Доминик Янков. Няма го и нападателят Мартин Минчев, който не беше пуснат от Спарта (Прага) заради проблеми в графика на чешкия футбол. 
 Кирил Десподов: Дисциплина, темперамент и себераздаване на 100%, това би трябвало да вършим на терена Кирил Десподов: Дисциплина, темперамент и себераздаване на 100%, това би трябвало да вършим на терена
Входът за мача на " Арена АЕК " довечера е свободен, като се чака най-малко 200 българи да дойдат на трибуните на стадиона в Ларнака и да поддържат " лъвовете ". Остава момчетата на Кръстаич да ги зарадват с добра игра. 
 Антов: Трябва да продължим да построяваме нашия жанр Антов: Трябва да продължим да построяваме нашия жанр
Кипър - България 

Вероятни сформира: 

Кипър: Панаги, Андреу, Ойкономидис, Роберге, Лаифис, Гогич, Киряку, Кастанос, Лоизу, Ефрем, Какулис

България: Светослав Вуцов, Петко Христов, Валентин Антов, Антон Недялков, Илиан Илиев, Илия Груев, Димо Кръстев, Филип Кръстев, Матео Стаматов, Кирил Десподов, Георги Русев.

Стадион: " АЕК Арена ", Ларнака

Съдия: Тръстин Фаруджа Кан (Малта)

Начало: 20:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР