България има изключителен млад потенциал. Хиляди високообразовани и квалифицирани българи

...
България има изключителен млад потенциал. Хиляди високообразовани и квалифицирани българи
Коментари Харесай

МГЕРБ: Хиляди образовани българи се завърнаха и се...

България има извънреден млад капацитет. Хиляди високообразовани и квалифицирани българи се завърнаха и през днешния ден сполучливо намират своята реализация у нас. Това съобщи ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев по време на семинар на тематика " Външната политика на България в подтекста на идното председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година - фокус и предизвикателства”.

„ Десетките производства, хазаин на които стана " Тракия икономическа зона”, са безспорното доказателство, че мотивацията пораства право съразмерно на големите възножности, които дават вложенията и развиването на регионите”, добави Георг Георгиев пред участниците от младежките структури на Политическа партия ГЕРБ от Пловдив град и от региона.

" Ръководството на МГЕРБ мина на друго равнище, откакто към този момент измежду нас има представители на централната и локалната законодателна власт, на изпълнителната власт, както и на европейските институции. ГЕРБ е единствената политическа партия, която действително работи за развиването на младежите в България ", съобщи ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев, който е и заместник-министър на външните работи.

Във форума присъединяване взеха още членовете на НИС на МГЕРБ Пенчо Малинов, Николай Диков, Михаела Иванова, Васил Цветков - МГЕРБ София-област и депутат, Мирослав Тенев – регионален координатор на МГЕРБ – Пловдив-град и Владимир Пильов, регионален координатор на МГЕРБ Пловдив-област.

На семинара през уикенда край Пловдив грамота за почетно участие в МГЕРБ бе връчена на дългогодишния някогашен учредителен секретар на младежката конструкция в Пловдив-град Ангел Славов.
тагове мгерб българин реализация  МГЕРБ: Хиляди образовани българи се завърнаха и се реализарат  МГЕРБ: Хиляди образовани българи се завърнаха и се реализарат
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР