България губи стотици милиони евро на година, защото не влиза

...
България губи стотици милиони евро на година, защото не влиза
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: България губи стотици милиони евро на година, защото не влиза в Шенген

България губи стотици милиони евро на година, тъй като не влиза в Шенген. Това съобщи пред Българска национална телевизия евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки.

" Докато не вземем някакви ограничения ще ни държат там, където считат, че ни е мястото. Тези, които се борят да влязат ще го създадат. В това отношение българската политика е сбъркана, изключително във връзка с мигрантите ", сподели той.

Според него нидерландският крайнодесен водач Герт Вилдерс, който завоюва парламентарните избори в страната, неговата партия и неговите съдружници към този момент най-малко 20 година градят своята политическа кариера върху това, че не позволяват мигранти, тъй като се възползва от обществения пакет на страната, в която са.

" Разликата сред политиците в Нидерландия и нашите сътрудници е, че там изборните обещания се съблюдават. Тяхната платформа години наред беше нулева миграция ", посочи той.

" Европейският съюз е добър политически план, тогава когато беше конструиран като общественост на суверенни страни, които споделят общи полезности и общ пазар, като употребяват този общ пазар, с цел да живеят добре жителите им ", акцентира Джамбазки.

По думите му българският шовинизъм би трябвало да бъде фокусиран и единен върху българските ползи и идея.

" Когато сме разпилени се радват враговете. Около всякаква политическа мощ може да има обединяване, стига да има споделени общи политически хрумвания ", разяснява Ангел Джамбазки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР