България гони 70 руски дипломати. Новината обяви премиерът в оставка

...
България гони 70 руски дипломати. Новината обяви премиерът в оставка
Коментари Харесай

Костадинов стресна България: Ако Петков остане да управлява още малко ще обяви война на Русия!

България гони 70 съветски дипломати. Новината разгласи министър председателят в оставка Кирил Петков. Няколко политически водачи разясниха тематиката.

„ Научих от медиите, само че приветстваме тази мярка, тъй като явно госпожа Митрофанова много съществено се меси в българската политика ”, сподели депутатът от „ Демократична България ” Владислав Панев.

Според вицепремиера в оставка Корнелия Нинова решението е невиждано и Българска социалистическа партия изрично не е съгласна с него.

„Решението да бъдат изгонени 70 съветски дипломати е невиждан акт в българската дипломация, който ще има дълготрайни последствия. То не е вземано от Министерски съвет, нито на съдружен съвет. Българска социалистическа партия изрично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел“, написа в персоналния си профил във Фейсбук водачът на Столетницата.

Пак във Фейсбук тематиката разяснява и водачът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Той написа: „Току що Кирил Петков изгони 70 съветски дипломати. Този, в случай че остане да ръководи още малко, като нищо ще разгласи война на Русия“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР