България Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул. България Оставка, ремонти,

...
България Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул. България Оставка, ремонти,
Коментари Харесай

Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул. България

България Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул. " България " Оставка, поправки, презастрояването в столицата, ще се кандидатира ли още веднъж за кмет - какво разяснява Йорданка Фандъкова  Жанета Нейкова 28 юни 2019, 10:08 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул.
Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул. " България "
 За ареста на служител на реда: Не е станал дилър на дрога за 2 месеца
За ареста на служител на реда: Не е станал дилър на дрога за 2 месеца
 Заведение изникна до вълните в Ахтопол
Заведение изникна до вълните в Ахтопол
 Понижение на градусите, горещо отново от новата седмица
Понижение на градусите, горещо отново от новата седмица
 Пожар пламтя през нощта в бивше учебно заведение до Русе
Пожар пламтя през нощта в бивше учебно заведение до Русе
 Насилието над деца е с размерите на зараза
Насилието над деца е с размерите на зараза
 Няма да има „ алена зона ” в София
Няма да има „ алена зона ” в София
 Борисов за Автомагистрала „ Европа ”: Една теменужка да не се смачка
Борисов за Автомагистрала „ Европа ”: Една теменужка да не се смачка

т 30 юни стартира тежък ремонт на сектор от бул. "България ", който ще затрудни придвижването в тази част на града.

Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова в предаването "Здравей, България " по NOVA.

Какво още разяснява градоначалникът

Шефът на Строителния надзор в София подаде оставка. Столичният кмет разяснява тематиката, като уточни:

"За мен доверието е значимо. Показала съм, че не желая да има подозрения в нашите дейности и тяхната правомерност. И в случай че има такива, би трябвало да се вземат безапелационни ограничения. Арх. Влади Калинов е сериозен експерт, дава си сметка и си подаде оставката, която одобрих. Работила съм постоянно по този метод. Разделяла съм се с хора, които са работили добре, само че са правили някакви пропуски и неточности. И считам, че това е отговорността ", изясни Фандъкова и уточни, че в работата си следва поредна политика.

Ще се кандидатира ли още веднъж за кмет

Фандъкова съобщи, че ще разгласи своето решение когато го вземе.

"Сигурна съм, че всички претенденти деликатно ще обмислят, ще вземат решение и се надявам да предложат положителни планови планове за града. Но, за жалост, виждам, че насоката на акциите нормално е в отрицателен проект. А за мен постоянно е било значимо да се оферират положителни решения за смяната на града. Така че акцията на ГЕРБ ще бъде в тази посока, без значение дали се кандидатирам аз или не ", изясни тя.

Строителството, ремонтите, презастрояването в София

"Презастрояването в някои квартали на София е доста сериозен проблем, който съществува от десетилетия. Беше позволено връщането на земи в междублокови пространства, в дворове на учебни заведения и детски градини и в парковете ", уточни Фандъкова.

Според нея не е загадка, че в Южен парк от десетилетия съществуват огромна част частни терени.

"Аз разбирам доста добре хората, които стачкуват. Затова и през вчерашния ден на Общинския съвет дадох образец с моя квартал, тъй като аз самата съм пострадала. Защо и по какъв начин се е случило това също се знае, само че е хубаво понякога и да се разяснява, с цел да знаят хората освен обстоятелството, само че и повода за казуса ", сподели още тя.
"Смея да настоявам, че съм участник в решаването на тези проблеми. Като кмет съм поискала от Народното събрание прекъсване и изтъкване на краен период за връщане на аграрни земи. За страдание към момента няма такова решение, само че аз приканвам политиците да поддържат това предложение ", разяснява градоначалникът. Относно рецензиите към ремонтите в София, Фандъкова разяснява: "Най-големите проблеми са свързани с осъществяването на огромните планове. Изпълнявали сме над 300-400 обекта, които са с особена компликация. По отношение на ремонта на ул. "Граф Игнатиев ", както и на други планове, най-големите проблеми са в плановете. Затова се постанова в хода на осъществяването на плановете, те да се трансформират. Това е част от изпълнението”. За бъдещето на Борисовата градина столичният кмет изясни, че задачата на заложения организационен проект е да се резервира незастроената територия и да не се допусне ново строителство и застрояване. "Процесът на приемането и разискването на проекта е извънредно транспарантен. Внесла съм моите оферти обществено и ще упорствам те да бъдат признати. Настоявам Борисовата градина да се резервира във типа, в който я познаваме. Не позволяваме ново строителство”.
"Планът ще стане факт, когато Столичният общински съвет го одобри ", сподели още тя.
Във връзка с преваляванията и наводнените сектори на ул. "Солунска " , Фандъкова уточни, че казусът са били две запушени шахти. "Имахме съществени проблеми в доста региони на София, само че екипите реагираха съществено и съумяха доста бързо да се оправят. Следим доста деликатно климатичните промени ".

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Жанета Нейкова Източник: Йорданка Фандъкова По тематиката  Няма да има „ алена зона ” в София Няма да има „ алена зона ” в София  Марешки ще се кандидатира за кмет на София Марешки ще се кандидатира за кмет на София  Фандъкова желае ново разискване на готвения организационен проект на Борисовата градина Фандъкова желае ново разискване на готвения организационен проект на Борисовата градина  Нова санкция от 279 хиляди лева за ремонта на Нова санкция от 279 хиляди лева за ремонта на " Граф Игнатиев "  Фандъкова: „ Графа ” - фалшив, само че остава по този начин Фандъкова: „ Графа ” - фалшив, само че остава по този начин  Фандъкова: Фандъкова: " Апартаментгейт ” се отрази тежко на ГЕРБ .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Ще затварят ли заведения, притежателите против закона за шума <br>
Ще затварят ли заведения, притежателите против закона за шума
 Тръмп за водачите на Г-20: Мили момчета Тръмп за водачите на Г-20: Мили момчета  <br> и приятелката му ще стават (СНИМКА) <br>
и приятелката му ще стават (СНИМКА)
 <br> Няколко неща, които <strong> забравяме да почистим у дома </strong> <br>
Няколко неща, които забравяме да почистим у дома
 1 Най-сексапилните футболни съпруги (СНИМКИ)  1 Доказани изгоди от смеха за здравето (ВИДЕО)  1 Backstreet Boys: От любимци на тийнейджърките до секси татенца (СНИМКИ)  1 Четири освежаващи коктейла, които да опитате това лято --> АКЦЕНТИ  Най-сексапилните футболни съпруги (СНИМКИ) Най-сексапилните футболни съпруги (СНИМКИ)  Доказани изгоди от смеха за здравето (ВИДЕО) Доказани изгоди от смеха за здравето (ВИДЕО)  Backstreet Boys: От любимци на тийнейджърките до секси татенца (СНИМКИ) Backstreet Boys: От любимци на тийнейджърките до секси татенца (СНИМКИ)  Четири освежаващи коктейла, които да опитате това лято Четири освежаващи коктейла, които да опитате това лято Последни  Карина Манта и Джоузеф Джонсън Карина и Джо, които възпламениха леда с едно самопризнание  Йорданка Фандъкова Фандъкова: Предстои тежък ремонт на бул. " България "  <p><strong>Тъмната страна</strong> на великите персони, които считаме за <strong>светци</strong></p> Тъмната страна на великите персони, които считаме за...  <p>Слънчево затъмнение в Рак - <b>най-подходящото време за...</b></p> Слънчево затъмнение в Рак - най-подходящото време за...  Бившият шеф на Национална работа За ареста на служител на реда: Не е станал дилър на дрога за 2...  Заведение изникна до вълните в Ахтопол Заведение изникна до вълните в Ахтопол  Понижение на градусите, горещо отново от новата седмица Понижение на градусите, горещо отново от новата седмица  Създателят на iPhone, iPad и Mac напуща Apple Създателят на iPhone, iPad и Mac напуща Apple  <p>Приключи срещата на Путин и Тръмп. &quot;Не е ваша работа&quot;</p> Приключи срещата на Путин и Тръмп. "Не е ваша...  <p><span style= „ Толкин “ печели фена с въображение и...  Пожар пламтя през нощта в бивше учебно заведение до Русе Пожар пламтя през нощта в бивше учебно заведение до Русе  <p><strong>Как се промени тя</strong>: от &quot;Спешно отделение&quot;, до &quot;Добрата съпруга&quot;</p> Как се промени тя: от "Спешно поделение ", до...  <p>Насилието над деца е с размерите на епидемия</p> Насилието над деца е с размерите на зараза  <p>Протестиращи блокираха придвижването на Орлов мост</p> Протестиращи блокираха придвижването на Орлов мост  <p>Няма да има &bdquo;червена зона&rdquo; в София</p> Няма да има „ алена зона” в София  Константин Стаменов Бизнесът още желае оставката на шефа на НЕК  <p>Отстраниха от служба основния секретар на ДАБЧ</p> Отстраниха от служба основния секретар на ДАБЧ  Беджи Каид Есебси Президентът на Тунис е в болница  Деница Златева Българска социалистическа партия за сравнението на Гоце Делчев с Че Гевара: Груба...  <p>Здравословна диета и робството на XXI век</p> Здравословна диета и робството на XXI век Всичко от през днешния ден Виц на деня Дете към татко математик: - Тате, тате, по какъв начин се написа цифрата 8? - Много елементарно, моето момче, пишеш знака за безконечност, и след това му правиш… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Сами ли сме във Вселената? Милиарди планети с условия за живот Милиарди планети с условия за живот  Двойка се венча пред хиляди непознати - Северняшка женитба в наши дни  Вековната билка с чудно деяние  Една именита жена на 70 - Мерил Стрийп!  Лицата на българското минало в фотоси Лицата на българското минало в фотоси  Старата обич наслойка не хваща: среща след 75 години Водещи вести  <p>Приключи срещата на Путин и Тръмп. &quot;Не е ваша работа&quot;</p> Приключи срещата на Путин и Тръмп, дневният ред е загадка  <p><span style= „ Толкин “ печели фена с въображение и страст  <p><strong>Тъмната страна</strong> на великите персони, които считаме за <strong>светци</strong></p> Тъмната страна на великите персони, които считаме за светци  Карина Манта и Джоузеф Джонсън Карина и Джо, които възпламениха леда с едно признание

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР