България е в Топ 5 страните по представяне на Cambridge

...
България е в Топ 5 страните по представяне на Cambridge
Коментари Харесай

България е в Топ 5 на страните по представяне на Cambridge English

България е в Топ 5 страните по показване на Cambridge English: Key (KET), Cambridge English: Preliminary (PET) и Cambridge English: First ( FCE) и в Топ 10 страните по показване на Cambridge English: Advanced (CAE). Това сочат данни за изцяло показване на България в международен мащаб - то е доста по-високо спрямо това на претендентите от прилежащите страни.

Обяснението: ползата към учене на британски език пораства непрестанно, вследствие на което пораства и броят на езиковите учебни заведения, школи и центрове, в които човек може да държи изпитите на Кеймбридж, усъвършенства се и равнището на притежаване на британски език на българите.

Освен това, от ден на ден родители демонстрират предпочитание децата им да стартират да учат британски от по-ранна възраст и надлежно ги записват за изпитите на Кеймбридж – Cambridge English Young Learners, който е за деца на възраст сред 7 и 11 години.

Тези документи са доказателство, че човек не просто знае езика, само че и може да го употребява пълноценно в следването, работата и всекидневието си.

" Това, което ни отличава, е нашият артикул, полезностите, които се асоциират с него и методът на оценяване, а в Университета Кеймбридж от 1913 година досега са извършени над 55 милиона изпита.

Добре развитото оценяване е значима част от ефикасното учене, тъй като то концентрира учащите върху това, което е значимо. Непрекъснато създаваме тестванията, с цел да сме сигурни, че те дават отговор на съответното равнище, имат потвърдена годност, на тях може да се разчита и са в синхрон с интернационалните стандарти.

За задачата използваме разнообразни способи, да вземем за пример „ авансово тестване “ ( pretesting), което се касае до това материалите да бъдат „ изтествани “ преди да бъдат пуснати в среда на същински тест. Освен това, създаваме нови помощни материали. Една напълно скорошна добавка е секцията на уеб страницата ни Learning English, която разрешава на младежите и младежите да упражняват своя британски гратис “ , изяснява Дионисия Йоану, лъководител на маркетинг отдела на Cambridge English Language Assessment, отговарящ за Южна Европа.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР