България е сред страните от Стара Европа“, които Тръмп заплаши,

...
България е сред страните от Стара Европа“, които Тръмп заплаши,
Коментари Харесай

България е сред страните от „Стара Европа“, които Тръмп заплаши, че няма да защити!

България е измежду страните от „ Стара Европа “, които Тръмп заплаши, че няма да отбрани! Това написа в собствен коментар Йордан Халачев.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Списък на страните от НАТО,които Тръмп няма да отбрани и оставя на Путин!

Припомням,че на 11 февруари, Тръмп направи ужасилото европейските непознати сътрудници изказване,че би насърчил Русия да нападна страните-членки на НАТО,които не извършват финансовите си отговорности.
Вчера в Брюксел се разтревожиха и заговориха за собствен нуклеарен чадър.

Само 11 страни от НАТО харчат за защита най-малко два % от Брутният вътрешен продукт, какъвто е условието

Съединени американски щати,Великобритания,Полша, Гърция, Финландия, Румъния,Унгария,Словакия и трите прибалтийски страни.

Миналата година голямотото болшинство от страните от НАТО са похарчили по-малко от два % от националния Брутният вътрешен продукт,според данните,представени в оповестената от Алианса таблица.
Там ясно се вижда, че Полша харчи най-вече от всички членове на военния блок за военни цели – 3,9% от Брутният вътрешен продукт,а Съединени американски щати – 3,5%.

Останалата част от листата демонстрира наклонност,при която колкото по-бедна и по-нова в НАТО е една страна,толкова по-голям дял от личния си Брутният вътрешен продукт е принудена да харчи за военни потребности

Така бедна Естония е на трето място в листата,следвана предстоящо от Литва и Латвия, а по-късно са Румъния, Словакия,Унгария и Финландия.

Сравнително невисок е делът на военните разноски на страните от „ Стара Европа “ – Франция с 1,9% от Брутният вътрешен продукт, Германия с 1,6%, Испания с 1,2%.

България с 1,8% от Брутният вътрешен продукт нарушава тази наклонност и е измежду страните от „ Стара Европа “, които Тръмп заплаши,че няма да отбрани!

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР