България е изпълнила всички технически критерии за Шенген. Това заяви вицепремиерът

...
България е изпълнила всички технически критерии за Шенген.
Това заяви вицепремиерът
Коментари Харесай

Мария Габриел: България е изпълнила всички технически критерии за Шенген

България е изпълнила всички механически критерии за Шенген.

Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова по време на взаимна конференция с хърватския външен министър, който е на посещаване у нас. 

Тази аудиенция е знакова, съобщи Габриел. 

Очаквайте детайлности...

Двустранните връзките сред България и Хърватия обсъдиха вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и министърът на външните работи и европейските въпроси на Република Хърватия - Гордан Гърлич Радман. Това е първото публично посещаване в България на задграничен външен министър след образуването на новото българско държавно управление.

Акцент по време на диалозите беше подложен върху съдействието сред България и Хърватия в границите на Европейски Съюз и НАТО, присъединението на страната ни към Шенгенското пространство и към Организацията за икономическо съдействие и развиване, както и войната в Украйна. В програмата на визитата се планува и пленарна сесия сред делегациите им. В рамките на визитата на хърватския министър у нас са планувани срещи с президента Румен Радев, с министър-председателя учен Николай Денков и с ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР