България Директорът на Софийския затвор подаде оставка Така Десислав Трайков

...
България Директорът на Софийския затвор подаде оставка Така Десислав Трайков
Коментари Харесай

Директорът на Софийския затвор подаде оставка

България Директорът на Софийския затвор подаде оставка Така Десислав Трайков отвърна на обвиняванията на някогашния вътрешен министър Румен Петков за случая с Будимир Куйович  Николай Киров 30 август 2019, 15:13  Директорът на Софийския затвор подаде оставка Източник: БГНЕС
„ С днешна дата съм подал заявление до министъра на правораздаването да ме освободи от длъжност”, заяви шефът на Софийския затвор Десислав Трайков, представен от Dariknews.bg.

„ Нямам концепция от кое място и по какъв начин господин Румен Петков опетни името ми. Това държание не е особено за политик от сходен ранг”, разяснява Трайков.

Така той отвърна на обвиняванията на някогашния вътрешен министър и водач на АБВ, който съобщи четвъртък в предаването „ Здравей, България” по NOVA, че министър председателят би трябвало да уволни Трайков поради случая с Будимир Куйович.

Днес Петков съобщи в публична позиция на водената от него партия: „ Предупреждавам, че има действителна опция някой по пандизите да е взел пари от Куйович. Да не се окаже след това отново, че сме ги взели аз и ген. Петров?” и добави: „ Борисов съизвършител ли си с Деската?”

„ Нито аз съм сменял режима от непоколебим на общ, нито аз съм го направил общежитие от отворен тип”, разяснява от своя страна Трайков. Той акцентира, че не знае какво се е случвало в порядъка на 10-15 години обратно, само че се е почувствал персонално обиден от думите на Петков.

„ Поведението на Румен Петков е неприемливо”, счита Десислав Трайков. „ Аз стоя зад всичките си думи и каузи. Бих поканил господин Петков на територията на пандиза. И да преценим обстоятелства”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР