България Борисов: Търсим как да приберем българите от Ухан Виждаме,

...
България Борисов: Търсим как да приберем българите от Ухан Виждаме,
Коментари Харесай

Борисов: Търсим как да приберем българите от Ухан

България Борисов: Търсим по какъв начин да приберем българите от Ухан " Виждаме, че епидемията ще нарасне лавинообразно ", предизвести министър председателят  Николай Киров 30 януари 2020, 14:19  Борисов: Търсим по какъв начин да приберем българите от Ухан Източник: БГНЕС
катерина Захариева - министърът на външните работи, е в непрекъснат контакт с френските и европейските управляващи, които обмислят разновидности по какъв начин да бъдат превозени европейските жители от китайския град Ухан, където е огнището на болест с ковид.

Това заяви министър председателят Бойко Борисов по време на срещата си с италианския министър-председател Джузепе Конте.

"Мога да кажа единствено за българските жители – външният министър е в контакт с французите, с цел да не употребяваме обособени самолети, а да приберем всички европейски жители в Китай дружно ", сподели Борисов.

По думите му, в Китай роботи сервират храна на инфектираните и е много притеснително това, което се случва там.

"Виждаме, че епидемията ще нарасне лавинообразно след това, и може би Европейски Съюз би трябвало да отреагира по някакъв метод, тъй като нито една страна не е в положение да направи това сама. Нужно е съществено европейско решение ", счита Борисов.

Италианският министър председател Конте съобщи от своя страна, че Италия е въвела строги ограничения за битка с ковид по този начин, че да не бъде допускано разпространяване на болестта.

"Не единствено аз, само че и всички останали министри мигновено сме набелязали ограничения, които да бъдат взети за летищата по този начин, че да не се позволяват никакви условия за риск. В действително време сме по отношение на всички управляващи, само че и се стремим да не сътворяваме суматоха – суматохата би била противопоказна. Разчитаме на повишено внимание и всевъзможни ограничения да не се позволява вируса. Така че не сме обезпокоени от епидемията, само че сме бдителни за да не допуснем разпространяването на вируса ", разясни Конте.

"България съставлява най-важната насочна точка за целия район. Страна, която осъзнава своята функционалност и роля за всички начинания в района. Затова Италия обръща огромно внимание на всички начинания на нашите български другари ", сподели още Конте.

Той почерта, че България стартира да има все по-голяма роля за газовите хъбове. Това е голяма роля и това ще разреши на страната в допълнение да израсне и да продължи да дава своя принос, тъй като визира не е единствено националния интерес, само че и всички останали европейски страни, които желаят да диверсифицират своите доставки.

"Отношенията сред България и Италия са прелестни. Италия е измежду първите вложители. Италианските предприятия в България биха желали да нарасне тяхното наличие. Италия би могла да даде принос за усилване на икономическото развиване на България, всичко обвързвано с проучвания, изследвания ", съобщи Конте.

Той засегна и тематиката с противозаконния експорт на боклуци от Италия за България.

"Принципът за свободно обикаляне на артикули и хора не значи, че би трябвало да се транспортират отпадъци незаконно в България, и да се нарушават законите на двете страни. Това са правови страни и всяко нещо би трябвало да е съгласно законите. Италия има особена сензитивност към околната среда, по тази причина ние ще поведем борба с незаконния трафик на отпадък. Ето за какво е доста значимо съдействието сред другите ведомства в двете страни - единствено то ще докара до светкавични резултати в битката с незаконния транспорт на отпадък. Всеки опит за нарушение на закона би трябвало да бъде изкоренен. Трафикът на боклуци не се разграничава по нищо от другите закононарушения и би трябвало да бъде преследван с цялата суровост на закона ", сподели Конте.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: вирус .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Бензин и дизел падат поради ковид  1 Ще има ли универсално зарядно за всички смарт телефони  1 Продават ли ни рискови артикули за намаляване  1 Проверяват същинско ли е сиренето, което се предлага на пазара --> Пaрите ни  Бензин и дизел падат поради ковид Бензин и дизел падат поради ковид  Ще има ли универсално зарядно за всички смарт телефони Ще има ли универсално зарядно за всички смарт телефони  Продават ли ни рискови артикули за намаляване Продават ли ни рискови артикули за намаляване  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Слави Трифонов учредява нова партия Слави Трифонов учредява нова партия  <br> <strong> Тайните помощници </strong> на пандизчиите в <strong> Аушвиц </strong> <br>
Тайните помощници на пандизчиите в Аушвиц
 <br> Полезните <strong> храни </strong>, които да <strong> заобикаляме </strong> при <strong> грип </strong> <br>
Полезните храни , които да заобикаляме при грип
 <br> Как да <strong> преобразим банята </strong> без да даваме <strong> доста пари </strong> <br>
Как да преобразим банята без да даваме доста пари
Последни  Борисов: Търсим по какъв начин да приберем българите от Ухан Борисов: Търсим по какъв начин да приберем българите от Ухан  Съмнения за ковид: Блокираха круизен транспортен съд с 6 000 пасажери Съмнения за ковид: Блокираха круизен транспортен съд с 6...  Мартин Трифонов в правосъдната зала Най-тежкото наказване за килъра на дребната Кристин  <p><strong>Вижте</strong> каква <strong>музика</strong> слуша <strong>светът</strong> в момента</p> Вижте каква музика слуша светът сега  Владислав Горанов Влизаме в Еврозоната единствено със настоящия валутен курс  Иван Гешев Привикали Гешев с SMS в президентството, той...  Искат непрекъснат арест за някогашния шеф на ВиК-Перник Искат непрекъснат арест за някогашния шеф на ВиК-Перник  Цеца Величкович Цеца Величкович остава в листата с терористи на Съединени американски щати  <p><strong>20 любопитни факта</strong> за света, които ще ви <strong>изумят</strong></p> 20 любопитни обстоятелството за света, които ще ви изумят  Какво ще донесе съглашението СЕТА на България Какво ще донесе съглашението СЕТА на България  Пловдивската психиатрия източвала ли е здравното министерство Пловдивската психиатрия източвала ли е здравното...  <p>Испански медии: Анна Курникова е <strong>бременна&nbsp;</strong></p> Испански медии: Анна Курникова е бременна  Яна Янкова, старши управител Дигиталните портфейли ще махнат реденето на опашки  Статуя на мечето в Лондонския зоопарк Мечето, което стана домакински любим на канадския полк  Валери Симеонов Валери Симеонов: Комисията по хазарта комфортно си е...  <p>Акция против &bdquo;ало&ldquo; измамници в Разградско</p> Акция против „ ало “ измамници в Разградско  <p><strong>Ванеса Брайънт:</strong> Ние сме изцяло опустошени</p> Ванеса Брайънт: Ние сме изцяло опустошени  <p>Автобус се обърна върху кола в София</p> Автобус се обърна върху кола в София  Владимир Путин Путин пее " Blueberry Hill, международни звезди танцуват  Жители на Батак: Опасни и канцерогенни боклуци замърсяват въздуха Жители на Батак: Опасни и канцерогенни боклуци... Всичко от през днешния ден Виц на деня Двама държавни икономисти се прибирали вкъщи от семинар в чужбина. Както всички държавни чиновници, естествено били настанени на най-евтините места в самолета. Всеки от… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика Водещи вести  Иван Гешев Привикали Гешев с SMS в президентството, той - " неприемливо е "  Васил Божков Васил Божков: За мен е рисково да се върна в България  <p>Смъртоносният вирус завладя цялостен Китай, интернационална евакуация</p> Смъртоносният вирус завладя цялостен Китай, интернационална евакуация  Мартин Трифонов в правосъдната зала Най-тежкото наказване за килъра на дребната Кристин  Владислав Горанов Влизаме в Еврозоната единствено със настоящия валутен курс  Валери Симеонов Валери Симеонов: Комисията по
хазарта комфортно си е затваряла очите  Цеца Величкович Цеца Величкович остава в листата с терористи на Съединени американски щати  <p><strong>Ванеса Брайънт:</strong> Ние сме изцяло опустошени</p> Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  <p>Внимание! Опасно време в четвъртък</p> Внимание! Опасно време в четвъртък  Съмнения за ковид: Блокираха круизен транспортен съд с 6 000 пасажери Съмнения за ковид: Блокираха круизен транспортен съд с 6 000 пасажери  <p>Испански медии: Анна Курникова е <strong>бременна&nbsp;</strong></p> Испански медии: Анна Курникова е бременна

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР